To store investorer, der solgte deres Bitcoin, ville stige 40% i dag

I de sidste par måneder har der været to fremtrædende store salg af Bitcoin. Begge investorer ville have haft fortjeneste, hvis de havde holdt fast.

Kort om

  • Dave Portnoy og Keith McCullough solgte al deres Bitcoin til $ 11.000-12.000 dollar.
  • Prisen på BTC er steget med mindst 40% siden da.
  • Dette kunne have ført til bemærkelsesværdige overskud i dag.

I løbet af de sidste par måneder meddelte Barstool Sports ‚præsident Dave Portnoy og Hedgeye Risk Management CEO Keith McCullough offentligt, at de solgte alle deres Bitcoin-beholdninger. Men begge ville have tjent 40% eller mere, hvis de havde holdt på deres Bitcoin.

Portnoys strejftog i kryptorummet var kort, men tumultivt. Efter at have hævdet, at han købte mindst 200.000 dollars i Bitcoin og sad med Winklevoss-tvillinger i sit hus i midten af ​​august, meddelte han, at han solgte det hele bare en uge senere – da BTC var under 12.000 dollars.

”Jeg ejer i øjeblikket nul bitcoins. Jeg vil vente og se. Jeg tabte 25k. Ligesom med aktiemarkedet tog det min hjerne tid at finde ud af det. Det ved jeg. Link Marines er svage, og orkidéblomsterne dør i kryptoverdenen. Jeg kan eller måske ikke være færdig, ”twitrede han dengang.

I slutningen af ​​oktober, da Bitcoins pris ramte $ 13.000, proklamerede han, at „INGEN danser på grave som Bitcoin Lifestyle-folket“ i en video, hvilket beder brugerne om at antyde, at han stadig er salt.

Nå, i dag er Bitcoin over $ 16.000 – en stigning på over 40% i forhold til, da Portnoy købte sin cache. Dette kunne have forvandlet hans $ 200.000 til $ 290.000.

Tilsvarende solgte Keith McCullough, administrerende direktør for Hedgeye Risk Management, al sin Bitcoin den 6. oktober – kun to uger efter at have sagt, at „Bitcoin ser ud som en lang.“ Vi ved ikke, hvor meget han havde, men prisen på BTC var lige under $ 11.000 på det tidspunkt. Et par dage senere forklarede han sin beslutning – men det bragte ikke for meget klarhed.

I dag er Bitcoin op med ca. 54% sammenlignet med, da McCullough solgte sine mønter (selvom han måske har købt tilbage uden at sige det).

Peter Schiff, administrerende direktør for Euro Pacific Capital og en velkendt Bitcoin-kritiker, solgte ikke nogen BTC – fordi han allerede mistede sine mønter for længe siden. I modsætning til hans søn, der – mod sin fars råd – fortsatte med at købe mere.

„Hvemes råd vil du følge? En 57-årig erfaren investor / virksomhedsejer, der har været en professionel investering i over 30 år, eller en 18-årig college-førsteårsstuderende, der aldrig engang har haft et job?“ spurgte han.

Bitcoin er op over 60%, siden Peter Schiff offentliggjorde denne tweet, mens guld faldt med 3%. Ikke dårligt for en college-førsteårsstuderende.