Bitcode Al anmeldelse Alt hvad du behøver at vide

Leder du efter en omfattende og brugervenlig kryptovalutaplatform? Tjek vores komplette gennemgang af Bitcode Al, fra gebyrer til algoritmer.

Hvis du er en krypto-entusiast i USA, kan det til tider føles lidt frustrerende. USA har udformet en række forskellige regler, der har til formål at beskytte forbrugerne. Desværre har disse samme regler gjort det svært at hacke en karriere inden for kryptohandel.

Mens nogle handelsstrategier og -stilarter kan fungere godt inden for rammerne af den nuværende lovgivning, har amerikanske handlende følt sig begrænsede på andre måder, især når det gælder kryptoderivater. Måske mest frustrerende af alt har været reaktionen fra mange internationale kryptoplatforme, der har udelukket amerikanske borgere som reaktion på disse strenge restriktioner.

Heldigvis vil denne Bitcode Al-anmeldelse præsentere dig for en britisk baseret børs, der ved, hvordan man spiller pænt med de amerikanske regler, og som har den amerikanske kundekreds til at bevise det.

Hvad er Bitcode Al?

Bitcode Al blev etableret i 2007, har hovedkvarter i Storbritannien og leverer kryptohandelsløsninger til mere end 17 millioner forbrugere i 100 lande. Disse omfatter millioner af amerikanere i 42 stater og Washington, DC, fra og med 2018.

Børsen begyndte som en grafik-tung valutahandelsplatform (forex). Som følge heraf konverterede den nemt sine værktøjer og ressourcer til at begynde at betjene kryptohandlere.

Virksomheden er fortsat midt i en offentlig fusion med SPAC, et selskab ledet af Betsy Cohen. Cohen er formand for Fintech Acquisition Corp IV.

I dag sidder Bitcode Al på en værdi på ca. 10,4 milliarder dollars, og investorerne har rejst omkring 650 millioner dollars. Disse investorer omfatter ION Investment, Fidelity Management & Research, Third Point LLC, Softbank Vision Fund II og Wellington Management.

Bitcode Al-brugere: Hvad du behøver at vide

Udover handel med krypto’er kan investorer uden for USA handle med andre aktivklasser, herunder aktier og CFD’er (contracts for differences). Som kryptovalutaplatforme går, finder du nogle forskelle i mulighederne for USA versus ikke-amerikanske indbyggere.

Amerikanske indbyggere i registrerede stater og territorier kan handle med digitale valutaer. Registrerede stater og territorier omfatter:

  • Nevada
  • Delaware
  • Puerto Rico
  • Tennessee
  • New York
  • New Hampshire
  • Minnesota

Men hvis du er bosiddende på steder som US Virgin Islands, Amerikanske Samoa, Guam eller Hawaii, kan du ikke handle på Bitcode Al. Hvad angår stater, der ikke er nævnt ovenfor? Bitcode Al er registreret i hver enkelt stat, hvilket betyder, at indbyggere kan oprette konti og handle med kryptovalutaer via webstedet.

Hvad skal du ellers vide om at bruge denne platform? For nylig fjernede Bitcode Al sine meget kritiserede udbetalingsgebyrer i USA. Når det er sagt, er brugerne stadig på krogen for et gebyr på 5 dollars, hvis de befinder sig i andre dele af verden.